Profil

Tulle Hyllested – Spirituel Profil

Tulle Hyllested

 

Jeg er født med clairvoyante evner samt evnen til at kommunikere med de afdøde.

Min bedstemor var sigøjner og min far havde ligeledes disse evner. Som barn var det meget svært at håndtere og i familien var det blot facts, at sådan var det bare, men ikke noget man ellers talte om.

Da jeg blev en halvstor pige, blev alle disse beskeder jeg modtog oppe fra, samt andre uforklarlige ting jeg oplevede, for meget for mig.

Jeg forsøgte at lukke af for den åndelige verden og troede at jeg havde lukket ned for disse evner. Igennem nogle år levede jeg videre i den tro, at sådan som jeg opfattede andre mennesker, ja – sådan opfatter alle hinanden.

Men nej – det skulle senere vise sig, at jeg aldrig havde lukket af. Tværtimod blev signalerne klarere og klarere. På det tidspunkt havde jeg valgt en karrierevej i erhvervslivet, indenfor IT-verden.

Umiddelbart fungerede det fint, men for mig var der noget galt på min vej. Det var ikke det jeg skulle bruge mit liv på og det blev tydeligere og tydeligere.

I erkendelse af, at min vej skulle gå i helt en anden retning, gav jeg slip på de gamle mønstre og gav efter for den åndelige verden. Gav slip, forstået på den måde, at jeg uddannede mig og udforskede området, for at finde ud af, hvad jeg kunne bruge mine evner til – men altid med begge ben på jorden – og der er de stadig!

Jeg er uddannet som Clairvoyant Rådgiver, Krystalhealer, Spirituelt Medie hos Lone Hertz. Er uddannet indenfor Kommunikation med dyr hos Anita Bakkegård. Hypnosedelen samr NLP Master delen, er fra Hypnoseskolen, København og stress-coaching hos Bjarne Toftegaard, HR Developer/Coach er fra Ishøj/Tåstrup Ledelsesakadami , NLP Practitioner er fra NLP- Europe. På Zoneterapi-skolen i Herlev, har jeg uddannet mig som Erhvervs- og Idrætsmassør.

Indenfor det spirituelle arbejder jeg med Clairvoyant Rådgivning, Krystalhealing, Afdødekontakt, Udrensning af huse, Kommunikation med dyr. Med dette samt ovenstående områder giver dig en vifte af tilbud, indenfor Personlig Udvikling – en vifte der kan tilpasses dig og dine behov!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre nærmere om mine behandlinger eller øvrige tilbud.

 

Den øvrige profil – Tulle Hyllested

_MG_2120-Edit WEB

Jeg har 25 års erfaring med rådgivning og terapi.

Oprindelig har jeg en baggrund i IT-verdenen, hvor jeg har haft personaleansvar gennem 15 år og har dermed stor erfaring med medarbejderes ubalancer og stress-niveauer og har selv oplevet, det at have stress.

Efter mange år i IT-verdenen, valgte jeg at hjælpe arbejdsledige til at komme tilbage til arbejds-markedet. Dette foregik via coaching, jobsøgning– samt motivationskurser.

I dag arbejder jeg som Hypnose Psykoterapeut, med primær fokus på psykoterapi og hypnoterapi.

Jeg kender vigtigheden af, at der for det enkelte menneske, er skabt en fornuftig balance mellem job og fritid, således at medarbejderen trives og samspillet fungerer mellem virksomheden og medarbejderen.

Her kan lavt selvværd, utilfredsstillende jobsituation, udbrændthed, uafklarede forhold samt stress, for at nævne nogle årsager, være en meget ødelæggende faktor for begge parter.

Jeg tilbyder en vifte af værktøjer, som kan hjælpe til med at skabe mere balance i hverdagen — både til virksomheder og privatpersoner.

Som certificeret Hypnose Psykoterapeut , tilbyder jeg, via psykoterapi eller via hypnose, at skabe den forandring som skal til, for at du bliver i stand til at ændre eller skabe dit adfærdsmønster, så du fremover kan undgå den eller de problemstillinger, som du måtte ønske ændret.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvad og hvor meget der skal arbejdes med.

Jeg er certificeret stresscoach og er klar til at rykke ud, når en virksomhed eller en privat person, har behov for “hjælp” til at takle stress.

Som certificeret Master NLP Terapeut tilbyder jeg coaching, såfremt du har brug for at få udnyttet din energi til, at få sat mål og efterfølgende få udarbejdet en plan for at nå dine mål.

Uddannet som Erhvervs- og Idrætsmassør på Zonerapi-skolen i Herlev

Uddannelser

Certificeret Hypnose Psykoterapeut
Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret Master NLP terapeut
Certificeret selvhypnose Instruktør
Certificeret stresscoach
Regressionsterapeut
Erhvervs- & Idrætsmassør
Human Ressource Development
Datanom

Indenfor hypnose har jeg videreuddannet og specialiseret mig inden for følgende områder:

  • Krop og Sind healing med hypnose
  • Hypnose og EFT
  • Hypnose med børn
  • Avanceret analytisk hypnoterapi
  • Fødselshypnose
  • Essensforvandling med hypnose
  • Familieopstillinger
  • Spirituel Hypnose

Specialer

 

Ønsker du at vide mere omkring hypnose og psykoterapi, kan du finde mere på www.anotherway.dk

anotherway_logo_2016

 

Kærlig hilsen

Tulle Hyllested