Clairvoyance

water-lily-1556565_1920 

 

Clairvoyance betyder ”klarsyn”, evnen til at kunne ”se”.

Clairvoyance dækker i dag over brugen af forskellige former for udvidet sansning; klarfølelse, klarhørelse samt klarsyn.

En personlig clairvoyance er et rigtig godt middel, hvis man har brug for spirituel vejledning til at ”finde sig selv”, har behov for hjælp til problem-løsning eller, hvis man på anden måde har brug for at komme videre i sit liv.

Som clairvoyant rådgiver fortæller jeg dig, hvad du har behov for at vide, hvorfor du aldrig skal oplyse en hel masse om dig selv eller din situation på forhånd.

Clairvoyance er rådgivning ad den spirituelle vej. Du vil aldrig høre noget om død, ulykker og sygdom.

En clairvoyance varer mellem 1 time – 1½ time

Billede-clairvoyance

Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, kan jeg tilbyde dig at lave en billede-clairvoyance. Det foregår på den måde, at du sender/mailer mig et billede af dig selv, hvor jeg kan se begge dine øjne. Ud fra billedet laver jeg en clairvoyance, som du modtager skriftligt.

Platforms-clairvoyance

Kunne du tænke dig at arrangere en anderledes aften for dine venner og veninder?

Så kunne du lave en aften med Platforms-clairvoyance. Det foregår på den måde, at alle sidder i samme rum og får mulighed for at få en clairvoyance.

For god ordens skyld skal det nævnes, at det aldrig vil være store og alvorlige ting, der kommer frem, da disse ting kan være ret personlige. Men alt i alt en hyggelig og skæg aften.